Terug naar alle opdrachten

SLAG OM DE SCHELDE 11, 16, 17 EN 18 DECEMBER GEZOCHT: DAMES EN HEREN (15-35 JAAR) VOOR SLAG OM DE SCHELDE TE ZEELAND

De slag

Voor de opnames van De Slag om de Schelde, de grootste Nederlandse speelfilm in 10 jaar, met o.a. acteur Tom Felton zijn wij op zoek naar jonge mannen tussen de 15 en 35 jaar die maximaal 190cm lang zijn die willen figureren in verschillende militaire rollen. We zoeken zowel heren mét als zonder militaire ervaring.

Alle opnames staan tussen 06:00 - 17:00 gepland in Brouwersrhaven op 16, 17 en 18 december. Er is een vergoeding van €40,-per dag beschikbaar. Voor beroepsmilitairen is er een vergoeding van €70,- per dag beschikbaar.

Op woensdag 11 december dien je ook op doorpas te komen (+/- 2 uurtjes overdag) in Middelburg, hiervoor ontvang je een vergoeding van €20,-. In het geval dat je geen kort haar hebt zal dit op de set worden geknipt. Dan ontvang je €10,- extra vergoeding. Je dient hier geen problemen mee te hebben.

Ben jij op de draaidagen en tijdens de doorpas beschikbaar? Stuur dan nu een mailtje met je gegevens + mobiele nummer + min. 2 foto's + leeftijd + kledingmaten + militaire ervaring naar info@multacasting.nl onderwerp: ‘Zeeland'


Klik hier om te reageren op deze opdracht

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.