Info voor de ouders
Info voor de producenten

Voor de ouders

X

Heb je een ‘kid’ met ambitie, acteertalent of denk je dat jouw kid wel eens ontdekt zou kunnen worden als model? Dan ben je bij MULTA Kids aan het juiste adres. Wij casten en boeken namelijk kinderen  voor leuke uiteenlopende opdrachten. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een film, serie, Tv programma, commercial, een tijdschrift of website. Wij begrijpen dat je als ouder jouw kid graag inschrijft bij een betrouwbaar, leuk en helder bureau.

MULTA Kids is een onderdeel van MULTA Casting. MULTA Casting is een castingbureau dat al diverse leuke opdrachten heeft mogen voorzien van kinderen. Om het voor ouders, opdrachtgevers en kinderen nu nog leuker en fijner te maken is MULTA Kids opgericht. Als je jouw kid inschrijft bij MULTA Kids, ontvangt hij of zij alleen doelgerichte opdrachten naar wens die bestemd zijn voor kids. Ook hebben wij één aanspreekpunt vanuit MULTA namelijk Lotte! Lotte is gek op kinderen (en kinderen op haar) en heeft uitzonderlijk oog voor talent. Naast het boeken van kinderen nemen wij ook zelf castings af en begeleiden wij de kinderen, naar wens, op de set.

Voor kinderen op een set gelden er bepaalde regels vanuit de arbeidsinspectie. Deze regels hebben wij gebundeld in een flyer die je hier binnenkort gratis kunt downloaden. Zo weet je waar je als ouder aan toe bent en wat volgens de wet wel of niet mag. Het is belangrijk om als ouder goed de speelbeurten van je kinderen bij te houden, dit is helaas niet in te zien bij de arbeidsinspectie.

Download hier de flyer (64mb)

Wij hopen jouw kid snel te treffen en samen zijn of haar droom na te jagen. Wij begrijpen ook dat je wellicht nog wat vragen hebt. Wij hebben daarom een vragenlijst met antwoorden gemaakt. Deze kan je bekijken door hier klikken!

Alle kids zijn welkom bij MULTA Kids, wij hebben opdrachten voor elk uiterlijk, niveau of talent. Inschrijven bij MULTA Kids is altijd gratis!

Mochten er nog vragen zijn kan je uiteraard ook telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen naar info@multakids.nl 

Voor producenten

X

Ben je op zoek naar jong talent voor een film, serie, tv programma, commercial of fotoshoot? Wij van MULTA Kids helpen je graag bij de casting. Wij hebben een breed netwerk, een groot bestand  en zullen gebruik maken van het ouderwetse en moderne ‘street casten’.  Met modern street casten bedoelen wij het casten via diverse social mediakanalen.  Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zullen blijven zoeken tot onze klant tevreden is. 

Wij bieden fotovoorstellen, videovoorstellen en reallife castings aan. Uiteraard organiseren wij zelf ook castings bij ons op kantoor. Bij deze castings zullen wij de kinderen goed begeleiden en ze spelenderwijs een casting laten doen. Het is belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen en, ook al krijgen ze de rol niet, dat zij trots kunnen zijn op wat zij hebben gepresteerd. Wij zullen er alles aan doen om de kinderen een positief gevoel te geven.

Wij zullen de kinderen die naar jouw inzien geschikt zijn voor de opdracht boeken alle communicatie hier omtrent regelen. Wij zullen ze briefen en begeleiden tot (en eventueel op) de grote dag.

Het is mogelijk om setbegeleiding bij ons aan te vragen. Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van kinderen op sets. Wij begrijpen dat een set zeer indrukwekkend kan zijn voor een kind en zullen er voor zorgen dat het kind zich op zijn of haar gemak voelt en de best mogelijke prestatie zal afleveren. Wij bereiken dit het beste door een open communicatie, het spelenderwijs repeteren en een liefdevolle knuffel op zijn tijd.  

Uiteraard beschikken wij over een VOG en kennen wij de regels van de inspectie uit ons hoofd!

Het is voor het kind, de ouders en de regisseur/producent fijn om een bekend gezicht te zien die op de hoogte is van de afspraken en al langer contact heeft met de betrokken partijen.

Voor het uitzetten van een opdracht en of het aanvragen van een kinderbegeleider kan je contact opnemen met Lotte.

MULTA Kids is voor kinderen van 0-16 jaar oud en is een onderdeel van MULTA Casting. MULTA Casting cast talent van alle leeftijden.

Lara

Bringing you the best in Kids

Hoi Kids! Ik ben Lara Casting Director van MULTA Kids. MULTA Kids is een onderdeel van MULTA Casting, maar dan speciaal voor kinderen! Ik kijk al van jongs af aan alle soorten films en ben gefascineerd door video (in welke vorm dan ook!). Want wat is er tenslotte nou leuker dan videoproducties? Juist ja, videoproducties met kids! Ik heb van jongs af aan opgepast bij verschillende gezinnen en kan hierdoor goed met kinderen overweg. Kids begeleid ik dan ook met liefde. Mijn ouders werken in het onderwijs en mijn vader heeft een eigen basisschool. Ik ben hierdoor altijd omringt geweest door kinderen. Een kid cast je ook net even anders dan een volwassene, persoonlijke aandacht en begeleiding staan hierbij centraal. Ik wil alle kids een kans geven en ontdekken welk talent bij welke kid past. Of dit nou een hoofdrol is of een figuratie-rol. Ik vind het belangrijk om de regels na te leven en de ouders goed te informeren. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Laten we niet dromen maar doen. Liefs, Lara

E-mail: info@multakids.nl

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.