Terug naar alle opdrachten

MEI/JUNI// GEZOCHT: VLAAMSE ACTEUR/ACTRICE (13-17 JAAR OUD ) VOOR BIJROL VOOR MEDISCH CENTRUM WEST TE BLARICUM

Rest client.20240430 28565 8esp

Medisch Centrum West is terug en wij zullen voor deze serie een aantal leuke specialrollen, edelrollen en bijrollen gaan casten.


In deze nieuwe reeks van Medisch Centrum West gaat na dertig jaar het bekendste ziekenhuis van Nederland weer open en volgen we het wel en wee van een nieuwe generatie artsen en verpleegkundigen. Ook nu draait de serie om uit het leven gegrepen onderwerpen, dilemma's en onderlinge relaties in en om het ziekenhuis. SBS6 werkt aan de terugkeer van de hitserie Medisch Centrum West



Voor de opnames eind mei/juni wij op zoek naar:


SAM: een Vlaamse acteur of actrice (13-17 jaar). Je speelt een non-binair persoon. Dit zullen we qua kleding benadrukken. Hier dien je oké mee te zijn. Mocht je zelf non-binair zijn zou dit helemaal passend zijn voor de rol. Dit betreft een bijrol met veel tekst dus spelervaring is een vereiste! Een prachtige kans in een mooie productie!


Omschrijving Sam: Sam (15) is non-binair. Niet op hen mond gevallen. Houdt enorm van paarden en paardrijden, lust en het leven. 


Voor deze rol is een vergoeding van € 250,- excl. reiskosten beschikbaar. De opnames vinden plaats in Blaricum. De datum leggen we vast in overleg.


Is dit echt een rol voor jou?? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier of via de eigen MULTA-omgeving.Scherm­afbeelding 2024-04-25 om 11.34.23.png

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.